VJERUJ U MENE – PRVI DOKUMENTARISTIČKI VIDEO SPOT BENDA HLADNO PIVO

 hladno2
Kada je Hladno pivo prije godinu dana ušlo u studio Jurice Ferine i Pavla Miholjevića snimati novi album, nije moglo pretpostaviti kako ce se priča razvijati.
Danas, godinu dana nakon, Hladno pivo samo što nije izdalo svoj novi album „Dani zatvorenih vrata“ a priča započeta tada polako dobiva jasnu sliku.
„Dane zatvorenih vrata“ snimali smo u prostoru propalog industrijskog kompleksa firme Katran koji je podsjetnik na mračna vremena kad je Zagreb bio veliki industrijski centar. To je šaka u oko u centru metropole, okolo novi neboderi, u kojima ima svega osim proizvodnje. Snimali smo s producentima iz druge muzičke galaksije, koji rade po principu first take- best take, znači bez puno dosnimavanja i šminkanja.   Oni su Jura i Pavle, iz benda Svadbas, i vrlo su teški ljudi. Jedva čekam da ovo završi i da konačno opet mogu radit u studiju koji ima wc. A što se samog snimanja tiče mislim da su njih dvojica genijalci. – rekao je Mile i na najbolji mogući način dočarao kako su mjeseci snimanja albuma izgledali.
Svoje dane u studiju  bilježili su kamerama a kao spontani rezultat svega, nastaje spot za pjesmu „Vjeruj u mene“.


Video spot za ovu pjesmu treba gledati kao kratki dokumentarac koji prati nastajanje jedne pjesme i jednog albuma te vjerno pokazuje atmosferu unutar benda; bez glumaca, statista, šminkera i stilista.Ovo je prvi spot Hladnog piva „iz kućne radinosti“  i vjerujemo da će publici doći kao osvježenje unatoč „radničkoj“ atmosferi i sivilu.Za finalni rezultat dokumentarnog video spota zaslužni su, osim HPa, Marko Dimić Jimmy koji je snimao te Vojan Koceić koji je montirao kadrove.
Pjesma „Vjeruj u mene“ predstavljena je javnosti prije dva tjedna i vrlo brzo je svojim optimistično-pesimističnim duhom osvojila radijske etere i publiku.
Uz ranije predstavljene pjesme „Na ovim prostorima“ i „Messi“, „Vjeruj u mene“ nalazit će se na albumu „Dani zatvorenih vrata“ kojeg očekujemo u drugoj polovici mjeseca travnja.
To će biti prvi album koje Hladno pivo izdaje za svoj izdavačku kuću Gajba records.
Više informacija slijedi uskoro, do tada uživajte u novom spotu i Hladnom pivu kakvog niste imali prilike vidjeti do sada.
Pogledajte spot — https://www.youtube.com/watch?v=8P0dO_MT7f4
/watch?v=8P0dO_MT7f4