PROMOCIJA KOMPILACIJE “SPONA 10 (2005 – 2015)”

spona

 U utorak, 14.4.2015. u zagrebačkom klubu “Pivana” (Ilica 222) će se održati posebna večer ovogodišnjeg “HGF demo festivala”. Program počinje u 19 sati radionicom “INTRO” koja je namijenjena prvenstveno mladim autorima, a koju u sklopu festivala organiziraju “ZAMP” i diskografska agencija “Spona”. Riječ je o radionici na kojoj mladi glazbenici na jednostavan i zabavan način imaju priliku čuti kako zaštititi svoja autorska prava u predstojećoj glazbenoj karijeri. I dakako, postaviti pitanja o toj i sličnoj problematici.


     Nakon radionice slijedi koncertna promocija kompilacije „Spona 10 (2005 – 2015)“, dugogodišnjeg partnera “HGF demo festivala”, koja, kako i ime kaže, obilježava 10-godišnjicu izdavačkog rada Spone. Kompilacija sadrži deset singlova koji su, svaki na svoj način, obilježili djelovanje “Spone” te jednu bonus pjesmu. Na koncertu svira pet izvođača, svaki po 20-ak minuta, a nastupaju:

DOSH LEE (Zagreb) /pobjednici HGF-a iz 2009. godine/
TOMISLAV GOLUBAN (Zabok)
VIKEND-REVOLUCIJA (Zagreb)
BENDER (Novska)
SEBASTIAN DOE (Zagreb)

     Napominjemo da “ZAMP” sve prisutne na radionici časti pivom, zato vas pozivamo da dođete, poslušate kako zaštititi, ostvariti i naplatiti svoja autorska prava u okviru aktualne glazbene industrije, popijte pivo na račun ZAMP-a i uživajte u dobroj atmosferi i svirci čak pet bendova! Ulaz je besplatan.