SASSJA – NAJTRAŽENIJA ŽENA REGIONALNIH FESTIVALA

sasja 

Sassja – prva žena FMJAM-a, ove će godine poharati gotovo sve regionalne festivale! Osim INmusica koji je Sassjin nastup objavio prije nekoliko tjedana, njezino gostovanje sada su službeno potvrdili i ostali: Student Day Festival u Rijeci gdje će nastupati zajedno s Frenkiem, OK Fest, Seasplash festival u Puli, Kaleidoskop Festival u Tuzli, Schengenfest, Pannonian Challenge u Osijeku te Lake Fest u Nikšiću. Ukoliko vam se to čini puno, zanijemit ćete kada čujete da to možda i nije sve, jer njezin management još čeka potvrde nekih festivala.

 

 

Nakratko je svratila i do Zagreba u Jack’s Record Store, gdje je puštala svoje omiljene ploče i družila se s fanovima, DJ-ima i glazbenicima koje je upoznala u posljednjih par mjeseci. Obaveze i prebukirani raspored nisu joj dozvoljavali duži ostanak u hrvatskoj metropoli jer osim festivala, čekaju je i koncerti u Beogradu (15. svibnja, Monsun) te Novom Sadu (16. svibnja, Utopia).
Sanela Halilović aka SASSJA u samo par mjeseci, svojom je jednostavnošću, energijom i izuzetnim talentom osvojila publiku i medije diljem regije. Njezin posljednji singl Etikete, u samo dva mjeseca, pogledan je gotovo 420 000 puta na YouTube-u, a album prvijenac “Taktički praktično” po slušanosti je putem online glazbenog servisa u roku 24 sata dospio na prvo mjesto.