Retro nota u novoj pjesmi – Ljubav – Ivane Kindl

ivana 

Nakon ovogodišnjeg nastupa na Zagrebačkom festivalu gdje je predstavila pjesmu „Sada znaš“ koja je našla mjesto u srcima publike, te nominacije za prestižnu nagradu Porin  u kategoriji najbolje ženske vokalne izvedbe za pjesmu „Želim više“, Ivana Kindl, predstavlja novu pjesmu zaraznog plesnog ritma.
Pjesma „Ljubav“ novi je singl već dobro poznatog autorskog dua – Ivana Kindl i Alen Križaj, a progovara o ljubavi kao najpozitivnijoj i najiskrenijoj emociji. Ova pop pjesma plesnog ritma dobiva retro notu zbog osebujnih gitarističkih dionica, a idealna je za nadolazeće sunčane i vedre dane jer na slušatelje djeluje pozitivno; budeći energiju poziva nas da „…krojimo svijet po nama i ne sjećamo se loših dana..“

 

 

„Iako se na prvu zbog naziva pjesme može učiniti da se radi o baladi, pjesma je brzog ritma, prošarana catchie bas dionicom i orguljama. Dugogodišnji prijatelj i suradnik Vlado Mirčeta, vrsni gitarista, dao je osebujan pečat pjesmi i retro štih. Obožavam organski zvuk pjesme, pozitivu koju šalje i tjera na ples. Ljubav kao neiscrpna inspiracija tematika je pjesme, progovara o najljepšem trenutku koji osoba može osjetiti, o zaljubljivanju i osviještenju ljubavi.“ rekla je Ivana.
Uz samu Ivanu, najkvalitetniji ženski vokal hrvatske glazbene scene, u procesu snimanja sudjelovali su vrhunski glazbenici: Vlado Mirčeta (gitara), Alen Križaj (bas, gitara), Dominik Žagmešter (klavijature), Luka Maričić (bubanj) te Berko Muratović (def). Za aranžman i produkciju pjesme zaslužan je Alen Križaj.Kako zvuči nova pjesma poslušajte na sljedećem linku: