SuperOperater – Ispred njih je budućnost

super 

Kojoti, Laufer, Wodoo Lizards, Majke, PipsChips & VideoClips, ElektroBuda… Iza njih je iskustvo!
Alen Marin (glas), Jura Geci (gitara), Alen Tibljaš (bubnjevi) i Vanja Marin (bas) prekaljeni su rokeri u novom bendu SuperOperater koji se predstavlja singlom  ‘Možeš i ti vikati’.Gitarski rif koji odmah ulazi u uho, ritam koji vas pokreće, bas koji vam ljulja bokove i pjesma koju pjevušite već nakon prvog slušanja su recept za siguran uspjeh ove četvorke koja je upravo krenula u osvajanje domaće rock scene. I ništa ih neće zaustaviti u toj namjeri.Singl je producirao sve traženiji hrvatski producent Mark Mrakovčić, tekst je napisao Igor Rajki dok se za dizajn pobrinuo dizajner Antonio Mohenski.

Singl se je premijerno zavrtio na Radiju 101 u ponedjeljak 4. svibnja u 09:50, a već od 10:00 bio je dostupan i za besplatni download sa stranica Radija 101.
Svoj glas za pjesmu ‘Možeš i ti vikati’ moći ćete dati u popularnoj emisiji Radija 101 ‘Cener’ već u subotu 9. svibnja.Kako ništa nisu htjeli prepustiti slučaju, četvorka iz grupe SuperOperater već je snimila i spot koji će svoju televizijsku premijeru doživjeti u emisiji Top HR na RTL televiziji u nedjelju 10. svibnja.Ujedno je to i najava albuma grupe SuperOperater ‘Powebi me’ koji će objaviti u rujnu ove godine za kada pripremaju i koncertnu promociju albuma.