Kornelija ušla na top listu najemitiranijih domaćih singlova s pjesmom Ja sam takva kakva sam 

 


Nakon prvog tjedna u radijskom eteru, Kornelijina pjesma Ja sam takva kakva sam dospjela je na visoko 21. mjesto službene nacionalne top liste HR Top 40.
Time je Kornelija postala najmlađi izvođač kome je to pošlo za rukom, i to sa svega 15 godina. Ovo je veliko priznanje za nju i njezin tim te najava uspješne karijere i glazbenog puta kojim je mlada Kornelija hrabro krenula. Pjesmu Ja sam takva kakva sam potpisuje autorsko-producentski tim Hit Factory (Ivan i Miroslav Zečić), koji još jednom dokazuje da s pravom nose taj naziv.

Zbog nastupa u showu Zvjezdice i medijske eksponiranosti, Kornelija se suočila s ljubomorom i odbacivanjem od strane vršnjaka, jer se u njihovim očima izdvojila iz prosjeka. To je problem s kojim se dugo borila i koji je uspjela prevladati svojim pozitivnim stavom i vedrim karakterom. Na kraju, vršnjaci su je prihvatili upravo takvu kakva je.
“Budite svoji i ono što stvarno jeste. Nemojte se mijenjati zbog pogrešnih razloga, pogotovo ne zato da biste bili bolje prihvaćeni u društvu. Živite stvarni život punim plućima, a ne virtualni na društvenim mrežama. Ja se pokušavam oduprijeti takvom načinu života i ne želim se mijenjati zbog pogrešnih razloga. Možete me voljeti ili ne voljeti, ali ja ću uvijek biti ja. Ostat ću svoja i nastavit ću pjevati jer to je ono što najviše volim” – zaključila je Kornelija.