Bajaga i Instruktori – Ovaj svet se menja u prodaji i na vinilu

 

Novi studijski album legendarnog Bajage i njegovih Instruktora – “Ovaj svet se menja” – u prodaji je kao bogato opremljeno vinilno izdanje.
Radi se o 180-gramskoj vinilnoj ploči u likovno sjajno opremljenom gatefoldu za koji je zaslužan Vukašin Marković. Svaki kupac na poklon dobiva i download code s kojim može preuzeti cijeli album u mp3 formatu. Album je u prodaji , atakođer je dostupan i na svim streaming servisima, a svaka pjesma je dobila i prateći lyric video – Ovaj svet se menja, potpuno nova pjesma napisana za vrijeme karantene, prvi je singl s kojim su najavili album.

Bajagin prepoznatljiv vokal i izričaj, vrhunska svirka njegovih Instruktora i činjenica da je sve snimljeno u „Studiju O” Olivera Jovanovića garancija su da se radi o vrhunskom rock albumu, s pop primjesama, sve ono što smo navikli dobiti od Bajage i Instruktora.
Ovaj svet se menja uronjen je u osamdesete, ali produkcijiski je suvremen. Izvršni producent je Dragoslav Gane Pecikoza (GMR, Beograd) dok je producent albuma Aleksandar Saša Habić, kultno ime i vjerni suradnik Bajage i Instruktora. Za sjajno likovno oblikovanje albuma zaslužan je Vukašin Marković koji je cijeli album uobličio kao svojevrsnu putovnicu Bajage i Instruktora – osobna karta benda.