Nikad emotivniji Vice Versa u novom singlu u kojem će se svi moći prepoznati

 

I Vice je svjestan potencijala pjesme “To tako triba bit” i zato je ovih dana dobila lyric video u produkciji CroRec Digitala jer su upravo riječi ono što je posebno naglašeno na cijelom albumu, a pogotovo u ovoj melodijskoj krasotici koja ulazi u srce na prvo slušanje. Vice nam se javio ponovno s bespuća morskih valova:
“A mislin, vi mene nešto ka pitate za izjavu, ka da ovo iko čita… Al aj. Pisma je tužna, najtužnija šta san do sad napisa. Onaj klišej se mora iskoristiti – svi će se, nažalost, pronać u njoj, prije ili kasnije. A tako triba bit! E, moran pitat, jeste kupili moj album?”
“To tako triba bit, neko u pepel, a neko u svit. Al pepel će letit visoko, tamo di ne vidi oko. Svugdi di poželi”, emotivan je Vice Versa u versu novog singla “To tako triba bit” koji se nalazi na njegovom hvaljenom albumu “Kraken” .

“Kraken” nije samo album, “Kraken” nije samo mitološko biće, “Kraken” je život i svi njegovi usponi i padovi, a koje je savršeno opisao Vice. I baš kao što je napisao Karlo Rafaneli u recenziji albuma za Music Box – “Vice Versa se ovdje bavi stanjem koje je puno duže i trajnije od aktualnih društvenih problema. Stanjem koje je dio mitova, mentaliteta i iz kojeg na kraju krajeva ti isti problemi proizlaze. Bez obzira radi li se o preuveličavanju i (ribo)lovačkim pričama, ili vječnim problemima sa zemljištem, Versa duhovito i poluparodijski secira priče koje je svatko tko živi u Dalmaciji čuo barem jednom. Ovdje se zapravo naglašava apsurd tog mita o skromnom, vrijednom Dalmatincu iz pjesama Mladena Grdovića ili Tomislava Bralića.”