Vanna i DJ Kameny donose novi plesni hit

 


Pjesma “Ovo je ljubav”, novi je singl i spot ostvaren zajedničkom suradnjom jedne od naših najboljih glazbenica i vokalistica Vanne i Tomislava Jelića, umjetničkog imena Kameny.
Nakon što je napravio remix njenog hita “Kad smo se voljeli”, Vanna je prihvatila suradnju na još jednoj pjesmi s kojom DJ Kameny najavljuje svoj album prvijenac jednostavno nazvan “Album”.
“Album izlazi u javnost za Dan žena, sretan sam, prije svega zbog činjenice što upravo Vanna i pjesma “Ovo je ljubav” najavljuje album” rekao je Kameny, vlasnik izdavačke kuće Styx Production.

Novi plesni hit “Ovo je ljubav”, napisala je Marina Hojsak, a aranžman i produkciju potpisuju Kameny i Daniel Hojsak. Redatelj videospota je Josip Grizbaher, direktor fotografije Tomislav Šilovinac, produkcija Cinematic Osijek, a u spotu se pojavljuje i pas Marita udruge Pobjede osječkog azila.
Za vizualni identitet, kao i fotografije Kamenog, zadužen je legendarni hrvatski grafički dizajner i fotograf Igor CC Kelčec s kojim surađuje još od 1997. godine.