Poljubac za zbogom novi je singl i spot Tine Vukov

 

Novi singl i spot Tine Vukov obrada je još jednog evergreena Poljubac za zbogom.Radi se o prepjevu talijanske pjesme Un bacio sulla fronte Ive Zanicchi koju je u hrvatskoj verziji otpjevala Maruška Kalogjera 1969. godine.
Krajem prošle godine Tina Vukov je objavila singl i spot Još samo večeras, obradu velikog hita barda hrvatske glazbe Drage Diklića čime je prekinula četverogodišnju stanku i najavila novi studijski album. Na njemu će se naći obrade hitova velikana hrvatske zabavne glazbe. Glazbena karijera Tine Vukov započela je već s četrnaest godina kad je potpisala svoj prvi ugovor s diskografskom kućom Croatia Records.

Već iduće godine, na Dori 2004., ostvarila je uspješnu suradnju s Matijom Dedićem uz kojeg je izvela pjesmu Tuga dolazi kasnije, a upravo po njoj nazvan je i prvi album objavljen 2006. godine. Iste godine i velikan Arsen Dedić ponudio joj je suradnju, a zajedno su otpjevali pjesmu Vraćam se. Dvostruka je dobitnica Porina za novog izvođača godine i najbolju žensku vokalnu izvedbu pjesme Il treno per Genova koji su joj zasluženo pripali 2007. godine.