Švedski DJ i producent Alexie Divello objavio novi singl “Got This Feeling”
Alexie Divello v

 


Alexie Divello vraća se pod svjetla reflektora objavljivanjem novog singla “Got This Feeling”, zvučnim rješenjem etablirane švedske struje ovog novog desetljeća.
Divella je radio pjesmu zajedno s Taniom Doko, australskom glazbenicom i bivšom članicom poznatog pop dua Bachelor Girl, a tu je i doprinos švedskog saksofonista Björna “Saxo Bear” Sjölina. Novi singl prati njegov posljednji uradak “Fanny And The Wee” objavljen krajem lipnja prošle godine zajedno s kolegom Šveđaninom i umjetnikom plesne glazbe Alfonsom. “Got This Feeling” je objavljen za Universal Music, a publisher za našu regiju je Croatia Records. Čudna melodija odmah započinje poticajnim ritmom uz zarazno privlačan vokal. Tu su i istaknute živahne instrumentacije, poput klavira i saksofona koji bez napora podižu visokooktansku energiju singla tijekom gotovo tri minute trajanja.

Alexie Divello vrlo je poznati švedski DJ i producent koji tijekom posljednjih osam godina neprestano objavljuje pjesme jedinstvenog potpisa elektroničke plesne glazbe. Godine 2015. objavljuje revolucionarni singl “Children of the Sun” u kojem je sudjelovala švedsko-talijanska pjevačica Daniela Vecchia, a označit će ključnu točku u njegovoj karijeri jer je postala njegova najstrimitiranija pjesma do sada i došla je na 1. mjesto švedske iTunes liste, uz top 10 na ljestvici skandinavske dance liste. Tijekom godina bio je otvoren za suradnje s brojnim velikanima elektroničke glazbe, poput Alessa i Willa Sparksa.
Razigrana pjesma, najnoviji glazbeni pothvat koji je stigao od ovog cijenjenog švedskog talenta, predstavlja uzbudljiv presedan za ono što glazbeno očekujemo od njega u 2021. godini, te još jedan sjajan dodatak njegovom novom rastućem katalogu.