Mastermind grupe Chui, Toni Starešinić, pokreće svoju emisiju na Radiju 808

Emisiju ‘Chui ovu glazbu’ slušamo svakog četvrtka od 19:00 do 20:00 na zagrebačkih 93.9 ili online
U nastavku pandemije koronavirusom i manjku koncerata, neki od Dancing Bearovih izvođača okušali su se u nekim drugačijim, a opet sličnim sferama, kako bi utažili žeđ za promicanjem kvalitetne glazbe koju bi svi trebali čuti.

Naime, mastermind, odnosno alfa i omega grupe Chui, Toni Starešinić kreće s uređivanjem i vođenjem svoje prve radijske emisije. Riječ je o novoj emisiji pod nazivom ‘Chui ovu glazbu’ koja će se emitirati svakoga četvrtka na 93.9, novim zagrebačkim frekvencijama Radija 808, od 19:00 do 20:00 sati. Emisija s emitiranjem kreće od 6. svibnja, a možete je zapratiti i online putem poveznice www.radio808.com.


Toni će nas kroz novu emisiju ‘Chui ovu glazbu’ provesti kroz uzbudljivu glazbu koja nadilazi žanrove, dok će slušatelji ujedno imati mogućnost upoznati glazbenike istraživače koji imaju rijetku priliku doći do radijskih minuta, iako veći prostor definitivno zaslužuju.
Puštat će se glazba koja Tonija inspirira i utječe na njegovo vlastito glazbeno stvaralaštvo prvenstveno sa sastavima Chui i Mangroove, a koja je ugrađena u njegov glazbeni potpis i kod suradnji s Josipom Lisac, Edom Maajkom, Je Veux i mnogima drugima.
Toni svoje oduševljenje ne krije, pa samim time otkriva kako je došlo do ovakvog tipa suradnje: “Dugo sam imao u glavi ideju za radijsku emisiju Chui ovu glazbu, u kojoj bi predstavljao publici glazbu koju volim i koja me inspirira za stvaranje svoje glazbe, a koja se jako rijetko čuje ili je uopće nema na domaćim radijskim postajama. I ova situacija s covidom i nedostatkom koncerata, gdje smo u godinu dana uspjeli odsvirati tek jedan pravi Chui koncert, me povukla da je i do kraja realiziram. Hvala Ilku Čuliću na podršci, slušajte Chui ovu glazbu na 808 svaki četvrtak od 19:00 do 20:00, na zagrebačkih 93.9 i online.”