Festival “U zagrljaju glazbe, kamena i mora” u kamenolomu Montraker – od 23. do 26. rujna

Sve je spremno za veliki spektakl koji se sljedeći vikend priprema u Vrsaru. Naime novi festival “U zagrljaju glazbe, kamena i mora” održava se od 23. do 26. rujna u jedinstvenom kamenolomu “Montraker”, a na njemu će nastupiti četiri glazbene regionalne ikone – Vlatko Stefanovski, Amira Medunjanin, Perpetuum Jazzile i Massimo.

Festival otvara 23.rujna gitaristička legenda Vlatko Stefanovski koji se posebno veseli dolasku u Istru.
“Na Jadranu sam obišao gotovo sve otoke i cijelu obalu, ali nikada nisam svirao u Vrsaru, radujem se što ću imati priliku nastupiti u kamenolomu Montraker i siguran sam da ćemo imati odličnu atmosferu i da ćemo biti posebno inspirirani da pripremimo koncert za pamćenje” – rekao je Vlatko Stefanovski.


Dan poslije njega u predivni Vrsar stiže kraljica Sevdaha Amira Medunjanin kojoj je ovo također prvi nastup u Vrsaru i, kaže, voljela bi da se predstavi publici na najbolji mogući način.
“U Vrsaru ćemo nastupiti kao trio sa Zoranom Majstorovićem na gitari i udu i Bojanom Skočilićem na kontrabasu. A mislim da će biti interesatno. Imamo zajednički program koji smo pripremili, mada ne znam kako će publika reagirati. S obzirom kako to ide na našim nastupima, sve se može promijeniti ovisno o raspoloženju ljudi. I da, pošto nam je prvi put, mislim da će nastup trajati malo duže nego što je to uobičajeno.” – otkrila nam je Amira Medunjanin.

 

Na vrsarsku pozornicu u kamenolomu Montreaker 25. rujna popesti će se svjetski poznata skupina Perpetuum Jazzile. To je svakako jedna od najpoznatijih i najspektakularnijih vokalnih grupa na svijetu, a u Vrsar stižu 25. rujna. Bogati repertoar ovog nevjerojatnog benda sastoji se od hitova slavnih glazbenika kao što su ABBA, Toto, Michael Jackson, The Queen, Daft Punk, David Guetta, Lady Gaga, Earth, Wind & Fire, Billy Joel, David Bowie, Joni Mitchell, George Benson, Bee Gees i drugih legendi.

Festival će zatvoriti – Massimo, koji u Vrsar stiže 26. rujna.
“Imao sam sreću da sam ovo ljeto dosta svirao i posebno me veseli činjenica da ćemo se s ljetom pozdraviti na ovako jedinstvenoj lokaciji – kamenolomu Montraker u predivnom Vrsaru.” – kaže Massimo kojemu laska da se na prvom izdanju festivala našao među najboljim glazbenicima u regiji.
“Zaista se skupilo impozantno društvo na ovom festivalu i s nestrpljenjem čekam dolazak na ovu zanimljivu lokaciju” – otkiro nam je Massimo.

Ulaznice za koncert možete pronaći u sustavima Eventim, Entrio i Mojekarte.hr, a uz kupljenu ulaznicu, treba priložiti COVID potvrdu u elektronskom ili pisanom obliku. Na ulazu će se obavljati i nužno brzo antigensko testiranje, o trošku organizatora (besplatno za posjetitelje)

23.9.2021. Vlatko Stefanovski – 170 kn – ulaznice Entrio – Moje karte – Eventim
24.9.2021. Amira Medunjanin – 170 kn – ulaznice Entrio – Moje karte – Eventim
25.9.2021. Perpetuum Jazzile – 210 kn – ulaznice Entrio – Moje karte – Eventim
26.9. 2021. Massimo – 190 kn – ulaznice Entrio – Moje karte – Eventim