Daleka obala s pjesmom “Cvijet” među TOP 40 najemitiranijih singlova u hrvatskom radijskom eteru

Daleka obala s najnovijim singlom “Cvijet” popela se na visoko deveto mjesto HR Top 40 liste radijskog emitiranja, čime su u ekspresnom roku od službenog izlaska singla potvrdili da će pjesma zasigurno nastaviti niz bezvremenskih hitova Daleke obale.
Riječ je o top listi Hrvatske diskografske udruge, odnosno jedinoj službenoj, točnoj i sveobuhvatnoj listi radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne i lokalne postaje.


Singl “Cvijet” krasi ljetni ugođaj i romantičan tekst koji je ujedno i posveta nježnoj i zatomljenoj ljubavi. Nova pop rock pjesma Daleke obale izaziva upravo one emocije koje smo svi znali osjetiti kada bismo slušali one stare, svima nam dobro znane hitove Daleke obale koji su nas pratili tijekom predivnih ljetnih noći provedenih na plaži uz ekipu i gitaru, ali i grijali nas tijekom zimskih mjeseci.

Autor glazbe i teksta pjesme je Boris Hrepić, dok su za aranžman zaslužni Zoran Ukić, Boris Hrepić, Jadran Vušković, Jakša Jordes, Leo Anđelković koji je ujedno i glazbeni producent. Redatelj spota je Milan Latković, a montažer je Ratko Ilijić koji i glumi u pratećem fantastičnom video spotu s nadrealnim elementima. Kao prateći vokali pojavljuje se najdulji bendovski suradnik Neno Belan koji je odsvirao i klavijature te Antonija Vrgoč Rola iz grupe Sunnysiders.
Novi singl “Cvijet” slušajte na svim streaming servisima – https://lnk.to/DalekaObalaCvijet