Zdenka Kovačiček i Matija Cvek dotaknut će vas ravno u dušu sa zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tijekom ove godine uz CD format, dobio i prekrasnu vinilnu varijantu u magenta boji.
Suradnja uvijek osebujne Zdenke s talentiranim Matijom dolazi kao šlag na torti ovog uspješnog projekta, dok je sama pjesma “Tvoje usne” prema Zdenkinim riječima djelo koje će zasigurno dotaknuti publiku ravno u dušu. Kad pogledate uz to i fenomenalan prateći video spot u kojem otkrivate nove detalje svakim novim gledanjem, zagarantirani su i trnci po cijelom tijelu, jer uz njega ovako ‘velika’ pjesma dobiva u potpunosti vanserijsku dimenziju.

 

Redatelj video spota je Radislav Jovanov Gonzo, koji je ujedno i snimatelj spota uz Maria Borščaka, montažer je Marko Šuvak Martinović, dok je za šminku i frizuru zaslužna Ivana Šimunić. Tekst pjesme “Tvoje usne” potpisuje Daniela Borovnjak, za glazbu je zaslužan Marko Tomasović, dok iza aranžmana i produkcije stoji Hrvoje Grčević. Predivnu dionicu na trubi odsvirao je Zvonimir Bajević.

“Svi oni kreirali su djelo koje će dotaknuti publiku ravno u dušu, a sve to ne bi bilo moguće bez velikodušnog Dancing Beara koji stoji iza tog izdanja. Ja sam upravo najsretnija osoba na našoj glazbenoj sceni. Hvala svima od srca!” za kraj poručuje naša glazbena diva Zdenka Kovačiček.
Novi singl i album slušajte na svom omiljenom streaming servisu – https://lnk.to/ZdenkaKovacicekMatijaCvekTvojeUsne