Novi singl mlade Nensi – Još te čekam

Mlada hvarska glazbenica Nensi predstavlja svoj drugi službeni glazbeni uradak – pjesmu “Još te čekam”. U idealnom spoju Dalmacije i Slavonije, “Još te čekam” govori o velikoj ljubavi koja je nekada postojala i istinskoj zahvalnosti za svaki zajednički trenutak; “Jer sav život stane u taj tren, zauvijek zaustavljen…”.
Tekst su napisali Miroslav Odak i Nensi, za aranžman je zaslužan Damir Gossain, a pjesmu su snimili Damir Gossain (gitara), Daniel Vukoja (bas), Goran Horvat (bubanj) i Nensi (vokal). Glazbenu produkciju potpisuje Sandro Petrić (SideChain Music Studio), a prateći vokali koje su otpjevali Nensi, Damir, Daniel i Petra uljuljat će vas u ritam čežnje te “natjerati” da pjesmu poslušate barem nekoliko puta.Uskoro će biti objavljen i videospot, kojeg članovi benda snimaju sami pod redateljskom palicom basista Daniela Vukoje.


Nensi svoj glazbeni put započinje na Hvaru 2006. godine, gdje nastupa na brojnim humanitarnim manifestacijama u suradnji s hvarskim reperom Dante Dramom. Godine 2011. predstavlja otok Hvar u duetu s Dinom Petrićem u zabavno-glazbenoj emisiji „Pjevaj moju pjesmu“. Selidbom u Zagreb nastupa na raznim gažama te upoznaje Miru Odaka s kojim započinje glazbenu suradnju. Prvi rezultati te suradnje su pred vama – singlovi “Samo ritam” i “Još te čekam”.

https://www.deezer.com/hr/album/287739412 ,

https://open.spotify.com/album/4IFAq8blEmb2N1LlDlY4OY?si=Aj1wrab5Q06hiHSbExViIg