Valerio i Alen Vitasović kroz navijačku himnu “Milijuni srca” šalju podršku našoj nogometnoj reprezentaciji pred utakmice Lige nacija

Pred nama su preostale dvije utakmice hrvatske nogometne reprezentacije u skupini Lige nacija, a kako se bolje zagrijati za njih nego s novom navijačkom himnom “Milijuni srca” izvrsnih istarskih glazbenika, Alena Vitasovića i Valerija.
Hrvatska nogometna reprezentacija već ovoga četvrtka, 22. rujna, zaigrat će protiv Danske na stadionu Maksimir u Zagrebu te protiv Austrije na stadionu Ernst Happel u Beču u nedjelju, 25. rujna. Obje utakmice s nestrpljenjem iščekujemo nakon uspješnog lipnja, kada je naša reprezentacija ostvarila pobjede protiv Danske u Kopenhagenu i Francuske u Parizu. Dancing Bearove istarske snage šalju pozitivnu energiju i podršku našim nogometašima pred važnim utakmicama sezone koje ćemo svi popratiti.


Naime, Valerio i Alen Vitasović, nedavno su ujedinili svoja navijačka srca u ovogodišnje nadolazeće Svjetsko prvenstvo u nogometu predstavivši nam sjajnu kolaboraciju. Riječ je o novoj nogometnoj himni “Milijuni srca” u koju su pretočili svu svoju ljubav koju osjećaju prema sportu, a naročito prema nogometu. Nema sumnje da će masa od gotovo četiri milijuna ljudi disati kao jedno i bodriti našu hrvatsku nogometnu reprezentaciju i na ovom prvenstvu.

Glazbu najnovijeg singla “Milijuni srca” potpisuje Bruno Krajcar, tekst Ante Majić dok je za aranžmane zaslužan Mauro Giorgi. Iza pratećeg video spota koji na savršen način dočarava pravu ljubav prema sportu stoji MedVid produkcija.

Singl “Milijuni srca” uvrstite u svoje playliste na svom omiljenom streaming servisu.