Detour najavljuje veliku zagrebačku koncertnu promociju albuma “Master Blaster” u klubu Boogaloo

Detour, miljenici publike 5. svibnja u klubu Boogaloo predstavit će svoj nadolazeći šesti studijski album ‘Master Blaster’ i nakon pet godina održati dugoočekivani solistički koncert pred zagrebačkom publikom.
Perjanice novovalnog hrvatskog popa iza kojih su popunjeni zagrebački koncertni prostori Tvornica kulture, Vintage Industrial bar, Sax, koncertna dvorana ‘Vatroslav Lisinski’ i Dom sportova, a ovog puta su odlučili po prvi put zasvirati na pozornici kultnog zagrebačkog kluba Boogaloo.
Za sve poklonike kvalitetnog, suvremenog, elektro-akustičnog pop zvuka najavljujemo uzbudljivu i neponovljivu večer na kojoj će uz svoje najveće hitove ‘Snijeg’, ‘Plešem sama’, ‘Daleko’, ‘Bez tebe’, ‘Tvoje lice se promijenilo’, ‘Mjesec’, ‘Zaljubila sam se’ Detourovci pružit publici i live doživljaj pjesama s nadolazećeg albuma kojeg je publika već imala prilike upoznati kroz singlove ‘Slavlje’, ‘Šarena’, ‘Hawaii’ i ‘Klaun’.

Na set-listi naći će se i trenutno najdugovječniji singl nacionalne radijske top liste HRtop40 ‘Nekad je bilo bolje’ s kojim su odnijeli pobjedu na prošlogodišnjem Zagrebačkom festivalu, a neće izostati ni ‘Master Blaster’ pjesma s kojom su ostavili upečatljiv dojam na ovogodišnjoj Dori.
Iza Detoura je sedamnaest godina uspješne karijere, brojni hitovi, osvojene nagrade i rasprodani koncerti diljem regije, razlog više da ne propustite ovu koncertnu glazbenu poslasticu!
Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka 15. ožujka u sustavu Entrio. Cijena ulaznice u pretprodaji je 12 eura, dok će na dan koncerta biti 15 eura. Ulaznice možete kupiti preko Entrio.hr sustava, online i na Entrio prodajnim mjestima.