Ed Sheeran novim singlom “Eyes Closed” otvara dušu javnosti kao nikada do sad

Iznimno talentirana pop zvijezda Ed Sheeran objavljuje “Eyes Closed”, prvi singl s nadolazećeg albuma “-” (Subtract), kojeg prati i odličan video spot. Novi singl krase tonovi Edovog poznatog nježnog glasa koji već gotovo dva desetljeća osvaja srca milijuna slušatelja diljem svijeta, ali i prekrasan intiman tekst s kojim će se nesumnjivo mnogi povezati. Ova emotivna pjesma govori o gubitku iznimno bliske i voljene osobe te o boli i emotivnom putovanju koja dolazi nakon tog gubitka. Pjesmu je posvetio svom pokojnom prijatelju, Jamalu Edwardsu:
“Pjesma govori o gubitku nekoga, osjećaju kao da svaki put kad izađete i očekujete da ćete jednostavno naletjeti na njih, a svaka vas stvar samo podsjeća na njih i stvari koje ste radili zajedno. Nekada se moraš izvući iz stvarnosti kako bi umrtvio bol gubitka, ali neke te stvari jednostavno vrate u nju. Plava je bila Jamalova boja, ali sada je sve što osjećam. Pretpostavljam da glazba pomaže u liječenju, pa plešem zatvorenih očiju da pokušam to prebroditi.”


Poznati pjevač i kantautor vijest o singlu podijelio je na svojim društvenim mrežama te je u vrlo brzom roku podigao veliku prašinu. Samo na TikToku više od milijun obožavatelja snimilo je videe koristeći isječak singla, stvarajući veliko uzbuđenje oko njegova izlaska. Album izlazi 5. svibnja, a Ed ga opisuje kao svoje najintimnije izdanje do sada te kao potpuno drugačiji od svih njegovih prijašnjih albuma. “Eyes Closed” jedna je od ukupno 14 pjesama koje se nalaze na novom albumu.

Uz singl objavljuje i službeni spot inspiriran filmom “Harvey” koji je nastao pod redateljskom palicom Mie Barnes. Kroz video ga prati veliko plavo čudovište vidljivo isključivo njemu, simbolizirajući snažne osjećaje koje nosi u sebi i koji ga preplavljuju.

Sheeran je također najavio i izlazak dokumentarca o svom životu, “Ed Sheeran: The Sum of It All”, koji izlazi ususret albumu, 3. svibnja, na Disney+ streaming platformi. U dokumentarcu otkriva proces nastanka novog albuma, prošlih hitova koji su poharali svijet glazbe, ali i svoju životnu priču – kako je od neobičnog djeteta koje je mucalo porastao do svjetske slave, postavši jedna od najvećih i najhvaljenijih glazbenih ikona današnjice.


Poslušajte singl “Eyes Closed” na svim streaming servisima:


https://es.lnk.to/eyesclosed