Vjeko – pobjednik showa “Zvijezde pjevaju” kakvog ga još niste čuli na novom singlu “Klupica na putu”

 

U naletu inspiracije ovog proljeća, što zbog toga što mu se rodila kćerka Elvie, što zbog fantastičnog vjetra u leđa koji mu je dala pobjeda u glazbenom showu „Zvijezde pjevaju“, Vjeko se odlučio ponovno posvetiti demo snimci pjesme „Klupica na putu“ i to je učino u studiju Filipa Majdaka. Kroz nekoliko sessiona, dečki su “ispeglali” zvuk, doradili tekst i došli do rezultata koji sada imate priliku poslušati.

Ideja za najnoviji singl Vjeke Ključarića došla je sasvim spontano tijekom jednog druženja s njegovim kolegom Matijom Cvekom prije nekoliko godina. U kasnim noćnim satima Vjeki je sinula melodija koja je odmah zapela za uho te nije preostalo ništa drugo nego da se izvadi gitara te je dvojac zajedno krenuo pisati tekst. Demo je snimljen, no zbog brojnih nadolazećih angažmana, singlova i nastupa ostala je samo u tom obliku sve do ovog proljeća.




Pjesma simpatičnog naslova i laganog tempa – „Klupica na putu“ – zapravo je metafora za predah od ubrzanog načina života za kojim, čini se, sve više ljudi žudi. Klupica simbolizira pauzu od digitalnog načina života, od prekomjerne količine obaveza, besciljne jurnjave i povratak samome sebi, povratak glazbi, odnosno onome što svaku osobu na njima individualan način puni pozitivnom energijom.

Pjesma “Klupica na putu” dostupna je na svim streaming servisima.


YOUTUBE: https://youtu.be/f5-WwSh8bjU


STREAMING: https://bfan.link/klupica-na-putu