Parni valjak, Dubioza kolektiv i Boris Brejcha predvode trodnevni Zagreb Music Fest na Jarunu

U Zagrebu sljedeće ljeto kreće već 30. svibnja sa Zagreb Music Festom koji će se održat u periodu od 30. svibnja do 1. lipnja 2024., na Jarunskom velikom jezeru. U tri dana festivala očekuje se preko 30 tisuća ljudi, a festival otvara jedan od najvećih domaćih i regionalnih bendova, Parni valjak, kao headliner prve večeri. Druga se večer prebacuje u zvukove Future Scopea s jednom od najvećih globalnih DJ atrakcija, Borisom Brejchom, da bi treća i finalna večer pripala najuspješnijem regionalnom bendu – Dubiozi kolektiv.


Otvorenje uz “zagrebački line up” – Parni valjak i Neki to vole vruće
U sklopu Zagreb Music Festa, prvi dan nas očekuje „zagrebački“ line up, na kojem će uz Parni valjak, nastupiti i Neki to vole vruće, ali tu se priča ne završava. Prvu večer će nastupiti i niz iznenađenja o kojima ćete biti na vrijeme obavješteni.

Druga večer – 22. Future Scope uz globalnu DJ atrakciju Borisa Brejchu
Umjetnik koji je svojom posebnošću u rekordnom vremenu osvojio svjetsku scenu, vraća se 31. svibnja 2024. na zagrebački Jarun kao headliner Zagreb Music Festivala u organizaciji klupskog programa Future Scope. Jarun će još jednom postati epicentar elektroničke glazbe, dočekujući globalnu DJ senzaciju i producenta Borisa Brejchu.
Uz Borisa Brejchu, kao posebna gošća, na festival stiže Ann Clue, članica obitelji Fckng Serious, čija se avantura života na rubu odražava se u moćnoj energiji njezinih setova, koji putuju od melodičnih do teških, basom vođenih ritmova. Ova strastvena umjetnica, koja je zajedno s Borisom Brejchom obišla cijeli svijet, rijetko se pojavljuje u medijima, no njezina glazba govori više od riječi. Shipe i Neroa, kao rezidenti Future Scope programa, predstavljaju domaće snage elektroničke scene, a kompletna produkcija garantira pulsirajuću party avanturu uz vrhunski audio-vizualni doživljaj.

Finale festivala uz Dubiozu kolektiv, S.A.R.S. i Kirila Džajkovskog
Samo finale premijernog izdanja Zagreb Music Festivala pripast će 1. lipnja 2024. najvećem bendu naše regije, Dubioza Kolektivu, koji se u grad vraćaju nakon nepunih pet godina. Uz njih, izuzetno jak program zadnjeg dana, činit će i ljubimci domaće publike – hitovima nakrcana grupa S.A.R.S. i elektronski velemajstor Kiril Džajkovski.

Kako do ulaznica za Zagreb Music Fest?
Ograničeni kontingent early bird ulaznica za pojedinačne dane mogu se kupiti preko sustava Entrio, a nakon toga će im cijena rasti po pet eura u svakoj od faza. Moguće je kupiti i early bird VIP ulaznicu, dok je cijena festivalske ulaznice za sva tri dana 70 eura u početnoj fazi.

Ulaznice za prvu večer su ovdje, ulaznice za drugu večer su ovdje, a ulaznice za treću večer se mogu kupiti preko ovog linka. Festivalske ulaznice se mogu kupiti na svakom linku. Bit će omogućena i limitirana količina dnevnih ulaznica za sva tri dana preko muzika.hr fanclub promokodova.