Gordi predstavlja singl “Želim da se napijem” – rock himnu otuđenih

Zlatko Manojlović, gitaristički virtuoz i neumorni bard rocka, vraća se s bendom Gordi i novim singlom “Želim da se napijem”, kojim najavljuje skori izlazak albuma Fenix.

Glazbu, tekst i aranžman potpisuje Zlatko Manojlović, a za izradu videospota ponovno je angažiran talentirani Filip Shobot iz Studija Shobot.
Tekst pjesme, ispunjen sarkazmom i gorčinom, razotkriva lice siromaštva i bespomoćnosti. Refren “Želim da se napijem, samo sve da zaboravim“ postaje krik duše u potrazi za zaboravom i trenutnim oslobađanjem od patnje.

Gordi, osnovan 1977. godine od strane Zlatka Manojlovića, poznatog po svojem utjecaju na jugoslavenski heavy metal, već ima impresivan glazbeni opus. S pet izdanja iza sebe, posljednji album “Kraljica Smrti” objavljen je 1982. godine. Simboličan naziv novog albuma Fenix, najavljuje ponovno rođenje i reinkarnaciju benda Gordi, koji se okupio ponovno nakon četrdeset godina u nešto izmijenjenom i pomlađenom sastavu.

Sjajne glazbene recenzije koje stižu od kritičara iz zemalja poput Engleske, Belgije, Njemačke i Švicarske jasno govore o utjecaju benda Gordi i Zlatka Manojlovića na svjetsku glazbenu scenu. Njihova sposobnost da iznova iznenade i inspiriraju svoje fanove samo je još jedan dokaz trajne vrijednosti njihove glazbe.

GORDI- Fenix “Zelim da se napijem”