Record Store Day u Dancing Bearu

 

Bliži se dan koji nestrpljivo čekaju svi kolekcionari vinila! Tim se povodom Dancing Bear ove subotu, 20. travnja 2024. već tradicionalno obilježava Record Store Day!
Povodom Dana prodavaonice ploče, Dancing Bear vam u svojim prodavaonicama osigurava popust od 15% na sva redovna izdanja (osim na RSD naslove te naslove u sklopu drugih promotivnih akcija) te čak 49 ekskluzivnih RSD naslova na vinilu koji su dostupni od subote, 20. travnja.
Samo neka od imena čija će ekskluzivna izdanja biti u ponudi su Blur, David Bowie, Fleetwood Mac, Ramones, Foals, Lost In Translation, Lily Allen, Talking Heads, Neil Young & Crazy Horse, Sisters of Mercy i mnogi drugi naslovi .


Dancing Bear će osim subote 20.04., Dan prodavaonica ploča proslaviti i u ponedjeljak 22.04. kad će akcija stupiti na snagu na webshopu dancingbear.hr. Samoprozvani ‘Webstore Day’ će s 15% akcije na sva izdanja (osim na RSD naslove te naslove u sklopu drugih promotivnih akcija) i ekskluzivnim RSD naslovima zasigurno obradovati sve ljubitelje glazbe i kolekcionare vinila koji nisu u mogućnosti posjetiti dućane u Zagrebu, Splitu i Osijeku.

Ne propustite priliku i posjetite Dancing Bearove prodavaonice u Zagrebu (Gundulićeva 7), Splitu (Dioklecijanova 6) i u Osijeku (pothodnik, Trg Ante Starčevića) 20.04. te Dancing Bear webshop 22.04.2024.