Dani Kristina – zvijezda showa The Voice uoči nastupa na Zagrebačkom festivalu predstavlja spot za pjesmu “Sama”

Dani Kristina – zvijezda ovogodišnjeg showa The Voice u kojem se natjecala u timu Damira Urbana nedavno je objavila svoj prvi singl “Sama” s kojim će 19. travnja nastupiti na Zagrebačkom festivala, a uoči nastupa stiže i spot!
Svoj zvuk opisuje kao kombinaciju raznih glazbenih utjecaja: “Osjećam da vučem puno inspiracije posebno iz sedamdesetih godina, uvijek sam se osjećala jako povezana tom razdoblju. Također mi se stvarno sviđaju tradicionalne narodne pjesme, jazz i country glazba koja, mislim, prilično dolazi do izražaja u mom glasu.

Dani Kristina jedva čeka nastup na Zagrebačkom festivalu 19. travnja i otkrila je kako teku pripreme:

“Pripreme za Zagrebački festival idu jako dobro! Jako sam uzbuđena što radim na ovoj izvedbi, i veselim se suočavanju s ovim novim izazovom, dijeleći pozornicu s toliko umjetnika koje sam zapravo slušala prije nego što sam se preselila u Hrvatsku. To je ludo, i iskreno, samo sam sretna što sam tu.

“Nakon što sam sudjelovala u The Voiceu, definitivno sam trebala trenutak da upijem sve što se upravo dogodilo. Od provedenih sati s tako talentiranim ljudima i učenja toliko toga od mog mentora, Damira Urbana te i od drugih mentora do pripreme za nastupe koji su me stvarno gurali izvan moje zone udobnosti, trebala sam se sabrati i skupiti misli.”

Dani Kristinu gledamo 19. travnja na Zagrebačkom festivalu, pjesma “Sama” dostupna je na svim streaming servisima.
YOUTUBE: https://youtu.be/dgz8qqne5NM
STREAMING: https://bfan.link/dani-kristina