TIN – novo omiljeno glazbeno ime predstavlja must-listen ljetnu himnu “Ponovno smo mladi” koja se sluša na repeat

 

TIN se publici predstavio s neodoljivom “Kasni sati” s kojom je prezentirao svoj svježi, mladenački zvuk pun energije, a u takvom tonu nastavlja i na novom singlu “Ponovno smo mladi”:
“Pjesma ‘Ponovo smo mladi’ nastala je spontano nakon razgovora s mojom sestričnom Anom Marijom o našem djetinjstvu i bezbrižnim trenucima koje smo dijelili. Dok sam joj objašnjavao proces stvaranja pjesama, u trenutku sam osmislio refren za ‘Ponovo smo mladi’. Preporučio bih ovu pjesmu svima koji žele osjetiti energiju mladosti i radosti.”


Spot prati mladenačku energiju pjesme i sniman je u popularnom zagrebačkom skate parku na jezeru Jarun gdje su TIN i ekipa napravili pravi mali street party:
“Spot za pjesmu ‘Ponovo smo mladi’ režirala je Lea Radolfi, a snimio ga je Val Pulić. Lea i ja smo došli na ideju da bi bilo zanimljivo napraviti spot s skejterima, pa je krenula smišljati koncept. Cijeli spot snimljen je na Jarunu, uz prisustvo oko dvadeset ljudi na setu. Roko Babara, koji je bio iza kamere na prethodnom snimanju spota za pjesmu ‘Kasni sati’, ovaj put je bio glavni skejter. Snimanje je trajalo šest sati, a rezultat je ispao upravo onakav kakvim smo ga zamislili.”, o snimanju spota ispričao je TIN.

Nakon singla “Ponovno smo mladi” TIN nastavlja raditi na nadolazećem debitantskom albumu te je u pripremi hrpa nove glazbe.

“Ponovno smo mladi” slušajte na svim streaming servisima.

YOUTUBE: https://youtu.be/WsNtzc4n7K0
STREAMING: https://bfan.link/ponovno-smo-mladi