NA CD/DVD-u ”TOMISLAV BRALIĆ & KLAPA INTRADE – ARENA ZAGREB!”

SCARDONA i RTL Vam s ponosom predstavljaju veličanstveni koncert Tomislava Bralića i klape Intrade s voklanim dream teamom (Oliverom, Tony Cetinskim, Ninom Badrić i Zoricom Kondžom) uživo u Areni Zagreb na CD/DVD-u.
Tomislav Bralić, klapa Intrade i njihovi gosti uspjeli su (08.12.2011. god.) u onom o čemu sanjaju najveća imena domaće i svjetske glazbene scene – ispunili su Arenu Zagreb do posljednjeg mjesta. Bila je to fešta na feštama. Svi koji su obećavali vrhunski doživljaj, ispunili su svoje obećanje. Nizali su se hitovi, ‘Dalmacijo Lipa’, ‘Karta Ljubavi’, ‘Kuća kraj ferala’, ‘Stina pradidova’, ‘Nisan te sriće’ i već povijesno na bis ‘Croatio iz duše te ljubim’…

Gosti koncerta, vokalni ”dream team” Zorica Kondža, Nina Badrić, Toni Cetinski i Oliver Dragojević dali su sve od sebe, a publika je to osjetila i nagradila ih ogromnim pljeskom. Izvrsni razglas, fascinantna rasvjeta, predivna scenografija, trud oko svakog detalja…Teško je riječima opisati što se dogodilo na tom koncertu.
Nezaboravne trenutke ovog velikog spektakla u posebnom CD izdanju i poklon DVD-u sa snimkom cijelog koncerta potražite od sutra na svim kioscima Tiska i u Tisakmedia centrima, te Slobodnoj Dalmaciji za samo 69,90 kn.