Iako je još ljeto Medvjedi krenuli s pripremama jer EBEL liga počinje uskoro

 

Nova sezona EBEL lige  koja počinje 07. rujna, svakim danom je sve bliža. Medvjedi su  krenuli  s pripremama, te ih  uskoro  očekuju i prve provjere na ledu iako smo kalendarski još debelo u ljetu  .
Prve pripremne utakmice uoči nove sezone Medvjedi će imati u Sloveniji od 16. do 19. kolovoza u sklopu Ljetne lige Rudi Hiti Bled 2012. na kojemu će nastupiti norveški prvoligaš Stavanger Oilers, austrijski EC Record-Fenster VSV, slovenski klubovi Telemach Olimpija i Acroni Jesenice te Team North America-  selekcija sastavljena od mladih igrača iz Sjeverne Amerike.


Nakon turnira u Sloveniji, zagrebački Medvjedi će 25. kolovoza odigrati pripremnu utakmicu s austrijskim Innsbruckom koji je u svibnju ove godine ponovo primljen u EBEL, a 26. kolovoza gostovat će kod njemačkog drugoligaša Ravensburg Towerstarsa.Posljednju pripremnu utakmicu, koja će ujedno biti odigrana ove predsezone pod nazivom ‘Memorijalna utakmica Ferde Spajića’, u spomen na preminulog predsjednika Medveščaka, Medvjedi će odigrati 01. rujna, a suparnik će biti poznat do kraja kolovoza.