VELIKI KONCERT MIŠE KOVAČA U RIJECI

Pjevač s najviše prodanih nosača zvuka zabavne glazbe u Jugoslaviji, nastupit će u riječkoj Dvorani mladosti u petak, 26. listopada u 20:30 sati. naravno rijeć je o miši Kovaču legendi domaće glazbene scene.Mišo se vraća  u grad
nakon  pune dvije godine od svog posljednjeg nastupa u Rijeci.On se vraća  u grad u kojem je u svibnju primio diskografsku nagradu “Porin” za životno djelo a posebnu draž dati će i gošća koncerta, Mišina kćer Ivana.

Ivana Kovač pjevački je put započela u grupi Magazin, a više od dvije godine hrabro gradi samostalnu karijeru. Najveće je uspjehe postigla pjesmama “Ulice života” (Nagrada za najbolju debitanticu Splitskog festivala 2010.), “Šibenska grandeca” (apsolutna pobjednica Šibenske šansone 2010.), “Raskoš” i “Crno vino, crne oči” (CMC festivali) te posljednjim singlom “Dalmacijo, srce oca moga” (“Zlatnik” Radio Dalmacije). Mišo je sredinom prošlog mjeseca nastupio na zagrebačkom Rujanfestu. Peterostruki box set s njegovim najvećim hitovima, koji je Croatia Records objavila početkom proljeća, jedan je od najprodavanijih domaćih izdanja ove godine. Spomenuti CD box i posebne majice s Mišinim likom moći ćete kupiti i u samoj Dvorani mladosti za vrijeme koncerta.