Novi studio i producentska kuća DJ Fresh Jaya i D’Knocka u centru svjetskog showbiza LAS VEGASU

Hrvatski producentski tim PlayOne (Darko Juranović D`Knock, DJ Fresh Jay) u suradnji sa Zvonimirom Dusperom (Rei Noel) nastavljaju niz uspješnih projekata na inozemnoj sceni. Nakon singlova za Barbaru Tucker, Petera Granta, Micka Hucknalla (Simply Red) te niza remixeva za prvu ligu svjetskih izvođača, lista novih projekata se širi, a uspješna produkcija spomenutog tima za himnu “Heal The World”  donijela je nove glazbene suradnje: u toku je izrada tri pjesme za jedan od najjačih svjetskih house labelova Defected Records. Novitet u produkciji PlayOnea je činjenica da će se snažnim vokalnim dionicama soul zvijezda pridružiti i jedno poznato ime iz svjetske Hip Hop scene, sa svojom rap dionicom.

Velika novost, ali i plan koji su DJ Fresh Jay i Darko Juranović kuhali dugo, jest preseljenje studija i baze u Las Vegas, apsolutni centar klupske glazbe i grad koji nosi epitet prijestolnice svjetskog show businessa. Polako ali sigurno, na inicijativu DJ Fresh Jaya, došlo je do finalne realizacije cijele priče kupnjom vlastitog prostora u samom centru Vegasa. Cilj njihovog labela Liveinthemix music (www.liveinthemix.com) je raditi ne samo  za američke izvođače, već i našim taleniranim pjevačima, glazbenicima, DJ-ima i  producentima otvoriti tržište. DJ Fresh Jay je već stacioniran u Nevadi te je krenuo sa sređivanjem studija, dok će D`Knock dolaziti  povremeno ovisno o projektima i radu kompanije. U okviru matičnog publishera za cijeli svijet IDM music, diskografske distribucijske kuće u hrvatskoj Hit Records  i matične producentske kompanije Svijet Produkcije, napravit će se selekcija kvalitetnih hrvatskih projekata, koji će imati automatsku mogućnost plasiranja na inozemnu scenu. Osim DJ Fresh Jay-a i D`Knocka kao vlasnika Liveinthemix Music labela, hrvatski producenti koji će aktivno sudjelovati u radu kompanije su Zvonimir Dusper, Slow Mo`T, te Kosta Radman. Dusper  također aktivno radi na vlastitom projektu Rei Noel koji će imati inozemni plasman te kompletnu izvršnu produkciju u okviru Liveinthemix music labela.

S obzirom na sve navedeno DJ Fresh Jay i D`Knock poručuju : “Svijet je malen za ljude sa vizijom…ne treba se ograničavati, niti prestati pokušavati. Mnogi su odustali jer su u startu odabrali sugestije “luzera” da je nemoguće. Cijeli život slušamo..nema šanse, brijete, fantazirate, pretjerujete. Ti ljudi i dalje to pričaju, a mi polako djelujemo. Nemojte se bojati, odustajati, zapuštati, slušati druge. Uspjeli su samo oni koji su bili spemni na odricanja, borbu…oni koji su slušali svoje srce i bili dovoljno hrabri.”