Video spot “Kapi kiše” Dalibora Hercega

U prostorijama kina u Lovranu snimljen je  glazbeni art  video spot za pjesmu  “Kapi kiše” karlovačkog glazbenika Dalibora Hercega.  Njegov novi singl “Kapi kiše” dobio je  svoje vizualno izdanje  pod redateljskom palicom Karmen i Zorana Ventina iz produkcijske kuće “Art film” iz Matulja, koji su poznati po mnogobrojnim dokumentarnim filmovima, kao i video spotovima za razne izvođače. Posebna gošća bila  je poznati riječki model Valentina Vlah. Za kostimografiju bila je zadužena avangardna riječka multimedijalna umjetnica Tajči Čekada koja je poznata i priznata po svojim drugačijim kreacijama, dok za make up i frizuru zaslužan  je Ivan Friš.

Ovaj video spot najavljuje novi projekt Dalibora Hercega. “Kapi kiše” prva je po redu pjesma s njegovog novog konceptualnog albuma. Konceptualni album je zamišljen kao  studijski album koji glazbenu, tekstualnu i vizualnu ideju objedinjuje na jednom mjestu. Svaku pjesmu s albuma pratiti će art video, te će se uz pomoć glazbe i videa ispričati zamišljena  priča. Nakon objave svih snimljenih spotova, konceptualno djelo pratiti će multimedijalno izdanje svih pjesama i videa u obliku CD-a i DVD-a.Dalibor Herceg je talentirani glazbenik iz Karlovca koji se ove godine uspješno predstavio zapaženim nastupima na festivalu  “Darfest”, te u listopadu ove godine pojavio se i na glazbenom festivalu”Vaga” u Karlovcu s pjesmom “Kapi kiše” za koju je i snimljen art video spot.
 Dalibor Herceg na hrvatskoj glazbenoj sceni pojavio se prije godinu dana, no nekoliko godina gradio je svoju inozemnu karijeru. U izdanju diskografske kuće Pearlicka Records iz Amerike ove godine  izdana su dva albuma na engleskom jeziku  sa presjekom njegovog inozemnog glazbenog opusa.