Maya Sar gostovala kod Petka

maya_cover
Maya Sar gostovala je  na Narodnom radiju u emisiji “Glazbeni show Dalibora Petka”. Povod za gostovanje bio je više nego atraktivan. Uskoro stiže  objava Mayinog debitantskog CD-a “Krive riječi”.Vjerujemo da većini od vas Mayino ime nije enigma, pa iz tog razloga pomalo čudi da je ova vrsna glazbenica (godinama je bila članica pratećeg benda Dine Merlina, a prošle godine je predstavljala Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu) tek sada spremna objaviti svoj prvi album na kojem je i tekstopisac, kompozitor i izvođač.

Maya je u ovaj album utkala obilje ljubavi i jako puno rada eminentnih glazbenika: od Marijana Brkića Brka, Nevena Mijača, Roberta Vrbanića, Ante Gele, Matije Dedića, da spomenemo samo neke.
Album je snimljen u obiteljskom studiju “Long Play”. Saznali smo da su  Maya i suprug Mahir imali oprečna mišljenja o pojedinim pjesamam s albuma,  te zašto je Mahir svirao udaraljke a ne klavir što mu je kao i Mayi primarni glazbeni instrument… također smo saznali  koliko sati rada je uloženo u album, koliko je ukupno ljudi i iz koliko zemalja sudjelovalo u tom “rađanju”, te kako su “Krive riječi” postale pokon svima vama koji muziku volite zbog njene suštine.U emisiji je  predstavljen i novi Mayin radijski singl, pjesma pod nazivom “O meni nikom ne pričaj”.