“Prava stvar” Lu Dedić u remixiranoj verziji

Pjesmom “Prava stvar”, Lu Dedić pokazala je da misli ozbiljno zakoračiti u svijet glazbe, a pjesma koja je pobudila interes javnosti dobila je i svoj remix.
Plesna pjesma za koju je glazbu i tekst napisao Silvio Pasarić dobila je novi aranžman koji potpisuje Domagoj Perišić.
Unuku legendarnih Gabi Novak i Arsena Dedića čeka radna jesen jer u SIPA studiju producenta Silvia Pasarića snima nove pjesme. Mnogi autori prepoznali su njen potencijal čemu se posebno veseli njen otac, jedan od naših najcjenjenijih jazz pijanista, Matija Dedić. Upravo je na njegov nagovor Lu Dedić snimila pjesmu “Zadnji sati ljeta” objavljenu na njegovom albumu “Ladies”, a prvi put ju je uživo izvela na koncertu u ZKM-u, na kojem je Matija slavio pedeset godina života i dvadeset i pet godina Matija Dedić trio.


Njihova live snimka nalazi se na bogato opremljenom Matijinom albumu “Family & Friends” objavljenom prije par mjeseci. Možemo reći da su upravo ta svjetla pozornice bila dovoljno privlačna da Lu Dedić donese konačnu odluku o svom životnom pozivu.
Glazbom je okružena cijeli svoj život pa iako joj najviše leži pop izričaj, uživa u glazbi različitih žanrova i različitih razdoblja. Pohvale publike koje je dosad dobila svakako su poticajne i nema sumnje da ćemo i dalje uživati u pjesmama Lu Dedić.

Lu Dedić – Prava stvar (remix)