Trčanje na traci

trcanje

Trčanje na traci pomoći će Vam da sagorite više kalorija nego nekom drugom kardio vježbom. Mnogi ne vole trenirati na otvorenom i van prostorija teretane ili kuće. Jedno moguće rješenje je traka za trčanje koju možete koristiti u kućnoj varijanti. Najzabavnije je postaviti je ispred televizora i gledati svoju omiljenu emisiju. Trening nećete ni osjetiti, a potrošit ćete kalorije.

Trake za trčanje su prije svega izbor onih ljudi koji bi željeli imati kvalitetan fitness aerobni trening u toplini svog doma, bilo da žele trčati ili samo hodati. Osnovne prednosti i razlozi da se odlučite za kupovinu trake za trčanje za Vaš dom mogu biti sljedeći:

• Lake su za upotrebu – trake ne zahtijevaju neko posebno znanje za trening. Priroda pokreta trčanja je poznata svakom čovjeku, početniku i profesionalcu. Sami izaberite brzinu koja Vam odgovara, nagib, čak i cijeli program treninga i krenite!

• Dakle, trake imaju ugrađene programe za trčanje, bilo želite li određeno vrijeme trčati točnom brzinom, ili želite trčati uzbrdo s većim otporom. Sve ovo je lako dostupno klikom na nekoliko gumbića na displeju. Dakle, Vi sve kontrolirate, sve je u vašim rukama. To Vam je kao da imate zahtjevni poligon za trčanje na otvorenom s usponima i pravolinijskim pravcima u samo metar – dva vašeg doma.