ENDI poručuje – da se mene pita živjeli bismo u zemlji slatkiša

endi 

Sve što možeš sanjati, možeš i ostvariti!’ – životni je moto sedamnaestogodišnjeg Endija koji predstavlja svoj šesti videospot za naslovnu pjesmu albuma prvijenca ‘Da se mene pita’.Da se snovi mogu ostvariti ako čvrsto vjeruješ u njih, simpatični Endi dokazuje ponovo odvodeći svoje fanove u čudesan svijet slatkiša, svoju omiljenu destinaciju iz mašte.Autor teksta pjesme „Da se mene pita“ je Andrea Čubrić, a uz Bojana Šalamona – Shalle i Zdeslava Klarića zaslužna je i za glazbu. Redatelj spota je Mario Šulina, a za koreografiju na setu je bio zadužen Saša Krnetić iz AtomicDanceFactoryja. U spotu glumi Ivona Blažun.
Tinejdžerska ljubavna priča dešava se u muzeju čokolade u opatijskom hotelu ‘Continental’, a koreografija u pop&funky stilu potpuno će oduševiti tisuće tinejdžera diljem regije koji vjerno prate Endijevu karijeru.

 

Da je Endi postao pravi regionalni teen brend, dokazuje i ogroman interes fanova iz susjedne BiH gdje će Endi sredinom svibnja gostovati na svojoj prvoj medijskoj turneji, a za jesen već priprema veliku regionalnu turneju.’Ljeto ću provesti radno, svakim danom popunjavam sve više ljetnih termina za svoje koncerte, a jako se veselim i maturalcu na koji idem krajem kolovoza, i to u Grčku. Baš sam zadovoljan novim spotom, zaista smo uživali i bilo je čarobno snimati okružen svim tim slatkišima. Siguran sam da ću na toj lokaciji uskoro održati i svoj koncert.’, izjavio je Endi koji se pritom prisjetio i svog sastavka iz 5. razreda osnovne škole kada je na temu ‘Moj savršen svijet’ između ostalog napisao da bi, kad bi se njega pitalo, osnovni obrok bio upravo slatkiš. Kako izgleda Endijev čudesan svijet slatkiša pogledajte u novom spotu na sljedećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=twXOXHoGuGg