Zoster u Ksetu promovirao svoj album “Srce uzavrelo”

zoster1
Mostarski bend Zoster u Ksetu je jučer svojoj publici uživo predstavio svoj novi album „Srce uzavrelo“. Turneja koja je nedavno započela u Mostaru, nastavila se u Zagrebu i to upravo u Ksetu gdje je Zoster svirao prije točno 10 godina kada su predstavljali svoj prvi album „Ojužilo“. Zarazni tekstovi plesnih reggae dionica i tada su se širili poput virusa te ovaj bend učinili jednim od najplodnijih mladih sastava na regionalnoj sceni.

Njihov četvrti album „Srce uzavrelo“ po mnogima savršeno zaokružuje njihovu karijeru u jednu zrelu i kompaktnu priču, a da je tako, najbolje govore nedavno objavljene recenzije albuma:
„Radi se o najzrelijem glazbenom uratku Zostera na kojem je zvuk definiran do najsitnijih detalja. Album je i tekstualno na visokoj razini, na momente se dobiva dojam kao da se radi o jednom ukusu ponajboljih tekstopisaca iz regije koji kao da su imali svoje prste u tekstovima pjesama, ali je Zoster otvorio jednu novu perspektivu koja možda najtočnije secira našu okolinu.Sukus svih glazbenih utjecaja, kvalitetna produkcija i pjesme koje će zadovoljiti i najzahtjevnije glazbene kritičare, iznimno su jak adut benda.“ – Matej Devčić, Muzika hr