MARIJE ŠERIFOVIĆ u Lisinskom 15.rujna

marija
Pobjednica Eurosonga iz 2007. godine s pjesmom „Molitva“ i jedna od najboljih pjevačica u regiji za manje od mjesec dana točnije 15.rujna ove godine u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog nastupit će u pratnji benda i prirediti provod za pamćenje.
„Bit će to vaš najbolji provod u životu“ – izjavila je u Zagrebu početkom tjedna gdje je boravila zbog intervjua uoči željno iščekivanog nastupa. Marija uglavnom živi na relaciji Beograd – Los Angeles, a trenutno je na odmoru nakon kojega kreće na američku turneju.Po završetku američke turneje stiže u Zagreb nakon čega nastavlja jesensku turneju po skandinavskim zemljama.

U posljednjih godinu dana Šerifović je objavila trilogiju singlova koji broje milijunske poglede, a svaki njen post na društvenim mrežama budno prate mediji i preko 300.000 obožavatelja. Popularnost na društvenim mrežama, osim zbog pjesama koje izvodi, stječe i vrlo iskrenim te emotivno nabijenim izjavama. Za razliku od mnogih, kaže da ima sreću jer je emotivno pismena i bezuvjetno predana svojoj publici, što oni prepoznaju i zbog čega ima gust koncertni raspored. Iza sebe do sada ima šest albuma; pet studijskih te jednu kompilaciju.Ulaznice su puštene u prodaju po cijeni od 120 do 160 kn putem https://www.ulaznice.hr,a mogu se kupiti na blagajni dvorane te na svim ovlaštenim prodajnim mjestima tog sustava.