Novi video spot Dalibora Hercega – 1000 obećanja

 

dalibor

Dalibor je u proteklih nekoliko godina sudjelovao na mnogim festivalskim pozornicama, osvajao mnoge nagrade, kao pjevač i kao autor. Uz to, aktivno je snimao pjesme i video spotove koje je prošle godine objedinio u konceptualni album „Osmi dan“ koji je uglazbio i aranžirao sam Dalibor, a stihove napisao Giovanni Jakovac.
Tandem nastavlja suradnju i u novoj pjesmi „Tisuću obećanja“. Dalibor Herceg potpisuje glazbu i aranžman, a Giovanni Jakovac stihove. Uz snažan aranžman, stihovi dočaravaju emotivni kaos protagonista pjesme. U istome se trenutku prikazuje snažna ljubav, ali predosjeća se i njezin kraj.


U video spotu je prikazan zanimljiv i bizaran odnos između partnera. Dalibor je ovdje glavni akter, a njegova partnerica je Sanja Babić. U suludom odnosu ljubavi, mržnje, davanja obećanja promatramo par koji obavlja svoje rutinske dnevne obaveze. Iz scene u scenu ulazimo postupno u njihov odnos i život koji je potpuno zamršen. Od ljubavi, nježnosti, brige jednog za drugo; dolazimo do mržnje, ljubomore, kaosa…
Posebna gošća na fotografijama je Tanja Malbaša, njezina će se uloga u nadolazećim Daliborovim video spotovima tek otkriti.
Kameru i kostimografiju potpisuje multimedijalna umjetnica Tajči Čekada. Video spot je sniman u zanimljivom ambijentu vile u Grižanama.

Video spot pjesme možete pogledati na ovom linku: https://www.youtube.com/watch?v=qEc7T8YJpog