U prodaji – AQtotal22 – 9 CDa – 172 pjesme

aq
Aquarius Records s ponosom predstavlja svoj glazbeni presjek i doprinos svjetskoj kulturi – 22 godine uspjeha u poslu otkrivanja i zastupanja najvećih i najboljih autora i izvođača.Ne postoji sumnja da se na 9 cd-a nalazi samo koncentrat ovog impresivnog rada i utjecaja na scenu – 172 pjesme su zapravo velika nepravda učinjena katalogu od 7000+ pjesama. Ali kako Aquarius Records nije sklon pompoznim obljetnicama, jednostavno smo dohvatili vizualno zgodnu brojku 22 i okupili ono što ga čini tako velikim.Dva originalna pokretača Aquarius Recordsa sudjelovala su u odabiru koji je pred Vama.


Kristian Nardić napravio je glavni i vraški težak posao odabira i sortiranja. Boris Horvat, direktor i kapetan ove avanture, je naravno prošao sva sjećanja i uspomene u provjeri složenog. A Anđelko Preradović je samo skromno ubacio neke rijetke i dosad neobjavljene snimke vrijedne pamćenja i obilježavanja ovakvog izdanja.
Na 3 odvojena seta po 3 cd-a slo žen je niz koji s lakoćom može biti slušan unedogled. Ovo nije jedna od onih kompilacija koje se popunjavaju nepoznatim stvarima. Ovdje je veliki problem koji od 9 cda prvi slušati i kako se odvojiti od njega.

LINK NA POPIS PJESAMA S AUTORIMA
https://goo.gl/q2ETxc