“ROCK OUT U MOČVARI” – BENEFIT KONCERT

rock

Maturalac u Grčku definitivno je vrhunac klasičarskog obrazovanja, ali nije to to ako ne ide cijela ekipa. Ovo je tvoja prilika da pomogneš učenicima i učenicama koji nisu u mogućnosti zajedno s ostalim maturantima uživati u suncu na obali Krete.Sigurno se pitaš što ti dobivaš s tim… Pa, osim što si učinio dobro djelo taman prije školskih praznika, vjerujemo da ti jedan izlazak neće naškoditi. Žrtvuj se i zajedno s nama započni kraj mukotrpne školske godine.”Rock Out” je nova verzija humanitarnog koncerta Klasične gimnazije, koji se od tradicionalnog “Rock In” koncerta razlikuje jedino po lokaciji.I ove godine okupili smo mlade (i malo starije) bendove, koji će se pobrinuti da večer prođe u klasičarskom stilu.

ALDELFI (Zagreb)
Srednjoškolski bend; Jakov Peruško Rihtar (vokal), Vlado Peruško Rihtar (ritam gitara), Lovro Ohlhofer (solo gitara), Sandro Sušanj (bas), Dorian Scholz (bubnjevi).

HIPNO (Zagreb)
Srednjoškolski bend; Jakša Perković (gitara, vokal), Jakov Gojmerac (bas, vokal), Danilo Dobrić (bubnjevi).

PEGLICA I KOMANDOS (Zagreb)

COJONES (Zagreb)

Koncert je realiziran u sklopu projekta Močvarni laboratorij i programa “Klasična u Močvari #3” u suradnji Udruženja za razvoj kulture “URK” i kluba Močvara s Klasičnom gimnazijom u Zagrebu, Školom primijenjene umjetnosti i dizajna – ŠPUD Zagreb i UBU – Udruga bivših učenika Škole primijenjene umjetnosti i dizajna.
Sredstva prikupljena od prodaje ulaznica namijenjena su isključivo za učenički fond za potrebe organizacije maturalca u Klasičnoj gimnaziji.

Satnica:
20:00 vrata
21:00-21:30 Adelfi
21:40-22:10 Hipno
22:20-23:05 Peglica i Komandos
23:15-24:00 Cojones

 

UTORAK 27.03.2018. •  UPAD 20 KN