Glazbene zvijezde na vrtnoj zabavi HDS ZAMP-a

zamp

Poslovno izvješće i rezultati poslovanja HDS ZAMP-a za 2017. godinu predstavljeni su na ekskluzivnom događanju “Glazbena večer u ljetnom vrtu”, početkom. srpnja 2018. u dvorištu zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti.Ovaj jedinstveni ambijent ugostio je brojne autore, članove HDS-a, glazbenike te predstavnike kulturnih i državnih institucija, poslovne partnere i kolege Hrvatskog društva skladatelja i njegove stručne službe ZAMP. Večer su otvorili glavni tajnik HDS-a, Antun Tomislav Šaban, i direktor HDS ZAMP-a, Nenad Marčec, koji je ukratko predstavio brojke HDS ZAMP-a istaknuvši stabilnost i uspjeh službe kao i neke važne iskorake u poslovanju koji će dalekosežno pozitivno utjecati na svakog člana HDS-a u budućnosti.
Glazbeni dio večeri otvorila je pobjednica Festivala dječjeg glazbenog stvaralaštva 2018., mlada kantautorica Marta Jelisavčić pred kojom je, sudeći po reakcijama okupljenih, sjajna glazbena budućnost. Nakon nje, na pozornicu je stupila zvijezda večeri, Petar Grašo, koji je je u akustičnom setu predstavio presjek svoje bogate karijere i nove uspješnice poput “Ako te pitaju” te “Moje zlato”. “Hvala HDS ZAMP-u na pozivu, bila mi je čast večeras pjevati za vas”, pozdravio je Grašo publiku na kraju.
Druženju su prisustvovali i predstavnici srodnih glazbenih udruga, Hrvatske glazbene unije i Hrvatske diskografske udruge, poslovni partneri HDS ZAMP-a, predstavnici diskografa, medija i medijskih kuća te kulturnih institucija. Brojni autori i glazbenici iskoristili su priliku za međusobno druženje i dogovaranje nekih budućih suradnji

VIDEO: Glazbena večer u ljetnom vrtu 2018.