Stephen K Amos za 8 dana u Zagrebu + posebna ponuda u AQ Music Shopu

stephen

Najbolji izlasci nedjeljom su u paru pa zato imamo neodoljivu ponudu. Od 26.09. od 12 sati pa do isteka zaliha, isključivo u Aquarius Music Shopu u Varšavskoj 13 (Zagreb), možete za 1 kupljenu ulaznicu za Stephenov show dobiti drugu ulaznicu gratis.
Legendarni stand up komičar i voditelj nigerijskog porijekla Stephen K Amos ove jeseni krenuo je na novu europsku turneju – “Bouquets and Brickbats” – u sklopu koje po prvi put stiže u Zagreb u nedjelju 07.10. u Lisinski. Njegov glavni cilj je na trenutak vas razveseliti i pomoći vam da zaboravite nered u kojem se svijet trenutno nalazi. Utonite u toplu komediju jedne od „najsimpatičnijih ličnosti britanske komedije“ (Radio Times) i saznajte koja je sličnost Stephena i butlera Geoffreya iz popularne serije „Princ iz Bel Aira“ te tko su Alopecia i Anaconda iz jednog skeča.

Stephen K Amos redovito nastupa u međunarodnim komičarskim krugovima i na Edinburgh Fringe festivalu. Karijeru je započeo kao voditelj (MC) u Big Fish comedy klubu u južnom Londonu i do sada je tri puta bio nominiran za nagradu Chortle’s najbolji najavljivač.Osvaja šarmom, samopouzdanjem i originalnim materijalima koje piše i predstavlja, svake godine iznova. Nastupao je u nekim od britanskih najomiljenijih kazališta i na Royal Variety Show-u (2007.). Debitanski DVD „Find the Funny“ snimio je u kazalištu Enmore u Sydneyu. Godinu dana kasnije snimio je debitantski show „The Stephen K Amos show“ za BBC2 i objavio DVD „The Feelgood Factor.“