Novi singl U POL’ 9 KOD SABE feat. REMI “Ja sam netko drugi”

remi
“Ja sam netko drugi” novi je singl benda U pol’ 9 kod Sabe koji najavljuje nadolazeći, treći album pod nazivom “Sve je ovo igra”, planiran za proljeće 2019. godine, kada bend čeka i velika obljetnica 10 godina kreativnog rada i koncertne aktivnosti. Na drugom singlu s novog albuma pridružila se Mirela Priselac Remi iz benda Elemental te svojim tekstom, glasom i idejama uveličala uradak benda. Pjesma “Ja sam netko drugi” govori o tome kako nas ljubavne veze mijenjaju te ponekad želeći da budemo što bolji partner/partnerica, izgubimo sebe.”Bila mi je čast raditi s Remi. Njeni tekstovi uvijek ostavljaju dojam da ih piše s nevjerojatnom lakoćom, ali da kirurški precizno zna što želi reći. Kada je došla na prvu zajedničku probu svojim tekstom i melodijom unijela je neku čaroliju u pjesmu. Svi su u bendu bili oduševljeni.” – rekla je Ana Opalić o suradnji s Remi.


Za glazbu i tekst pobrinule su se Ana Opalić i Mirela Priselac, dok je na aranžmanu radio cijeli bend i Remi. Pjesma je snimljena u Intek Music studiju u Koprivnici, a za produkciju i mastering zaslužan je Marin Hraščanec.
Videospot koji prati pjesmu aludira na brojne filmske scene u kojima se glavni junak ispovijeda barmenu te je crno-bijeli kako bi se naglasila referenca na stare holivudske filmove. Video je snimljen u Kota baru u Medulićevoj 20 u Zagrebu pod redateljskom palicom Karla Voriha. Iza kamera su se našli Ivan Buvinić, Filip Kos i Karlo Vorih, dok je montažu i obradu slike odradila Ana Opalić.

https://youtu.be/tT-o3ZDabxk