Mangroove vas poziva u Tvornicu na Vinyl Factory #3

 

U subotu, 12. listopada, grupa Mangroove nastupit će u zajedničkom projektu kluba Vinyl i Tvornice kulture. Uz Mangroove nastupit će sjajni Kozmodrum i Truth ≠ Tribe. Vinyl Factory je zajednički projekt Vinyla i Tvornica Kulture s ciljem promocije autorskih bandova koji su svojim nastupima u Vinylu premašili kapacitet kluba. Program Vinyl Factory održava se u Velikom pogonu, od travnja do prosinca 2019. godine, u sklopu brojnih kulturnih događanja koja će obilježiti 20 godina Tvornice Kulture.

Mangroove se u Tvornicu vraća nakon impresivnog samostalnog nastupa održanog ranije ove godine gdje su promovirali svoj brilijantni, od kritičara i publike hvaljeni album “Srce” te se ovim albumomo kreativni tandem kojeg čine Željka Veverec i Toni Starešinić potvrdio kao jedan od najkvalitetnijih groove pop sastava na sceni.

Željka i Toni su kroz svoju glazbu uspjeli ostvariti suradnje s nekim od najboljih domaćih glazbenika pa su tako svoj trag u njihovim pjesmama ostavili i Tedi Spalato, Igor Geržina, Nikola Marjanović, Viktor Lipić, Janko Novoselić, Zvonimir Šestak, Goran Delač, Mario Penton Hernandez, Andrej Jakuš i mnogi drugi. Napisali su i hit pjesmu „Tebi putujem“ koji izvode Chui i Josipa Lisac te glazbenom scenom uspješno plove već deset godina.

Ulaznice za Vinyl Factory #3 po cijeni od 40 kn potražite na svim Entrio prodajnim mjestima