Menart multimedijalna knjižara predstavila svoju klupsku karticu

menart
Menart multimedijalna knjižara predstavila je svoju klupsku karticu koja će svojim kupcima ponuditi brojne pogodnosti.Okupljene partnere zabavljao je Joe Kaplowitz Trio koji su svojim jednosatnim nastupom oduševili sve prisutne.Okupljenima se obratio direktor Menart multimedijalne knjižare Emil Kolanović koji je izrazio zadovoljstvo i zahvalnost prijateljima i poslovnim partnerima na uspješnoj poslovnoj suradnji.

” Nadam se da ćemo i dalje kvalitetno surađivati u obostranom interesu. Posebno bih se zahvalio našim predanim djelatnicima koji u svakodnevnom kontaktu s kupcima ostvaruju onaj ugodan osjećaj kupnje zbog kojih nam ti kupci ostaju vjerni. Kako bismo ih nagradili za vjernost s određenim bonusima i popustima na kupnju, promoviramo našu Menart klub karticu. S njom ćemo još aktivnije surađivati sa svim dobavljačima da bi odbrane knjige te ostale linije proizvoda učinili još dostupnijima članovima Menart kluba.”

Također, najavio je da će se pogodnosti terminski mijenjati, pa tako Menart klupska kartica ekskluzivno nudi sljedeće pogodnosti:

PLAYSTATION 4 KONZOLE – 15 % (od 11.11.-17.11.)

PLAYSTATION 4 IGRE – 20 % (od 11.11.-17.11.)

OPREMA ZA PLAYSTATION 4 (SONY, BIGBEN) – 20 % (od 11.11.-17.11.)

ODABRANE IGRAČKE MONKART I ROBOVLAKOVI – 15-20 % (od 11.11.-30.11.)

FILMOVI DC UNIVERSE – 20 % (od 11.11.-30.11.)