Artan Lili s pet novih pjesama najavljuje treći album

Artan-Lili

Artan Lili, hrvatskoj publici je dobro poznat beogradski bend noise-pop bend koji se od svog pojavljivanja 2013. godine ustoličio kao jedno od najzanimljivijih regionalnih imena. Njihova prva dva albuma, “Artan Lili” i “New Deal” naišli su na sjajne reakcije publike i kritike, a Croatia Records će ih uskoro po prvi put objaviti na CD-u.
“Maca”, “Foliram”, “Priča”, “Oud” i “Pedana” pet je novih pjesama koje najavljuju novi album Artan Lilija, a moći ćete ih premijerno čuti u programu radija Yammat FM. Artani rade novi iskorak, sukcesivni model koji prakticiraju od svojih početaka ilitiga singl po singl ovaj će put značiti i pet novih spotova u pet dana. Od ponedjeljka, 23. prosinca do petka, 27. prosinca dan za danom će biti objavljeni spotovi vrhunske produkcije dok će pjesme biti dostupne na svim streaming servisima.


Dvije najveće regionalne izdavačke kuće, Croatia Records i PGP RTS udružile su snage kako bi vrhunska glazba Artan Lilija doprijela do još više radijskih urednika, promotora i publike – 2020. godina bit će godina Artan Lilija.
“Ova suradnja predstavlja veliki iskorak za nas. Drago nam je da su dvije najveće regionalne izdavačke kuće prepoznale Artan Lili kao grupu od izuzetnog kulturnog značaja za čitavu regiju. Zadovoljstvo je obostrano, jedva čekamo da se nove pjesme i spotovi zavrte u eteru”, dodao je za kraj Slačala.