Dua Lipa novom tetovažom fanovima otkrila ime svog drugog albuma

 

duo lipa i

Uzbuđenje oko objave drugog studijskog albuma jedne od najvećih pop zvijezda današnjice raste iz dana u dan. Osim što je na društvenim mrežama ovu nedjelju, 1. prosinca, otkrila zavidnu figuru i preplanulu put, glazbenica se pohvalila i decentnom tetovažom koja krije ime novog albuma.
Album “Future Nostalgia” najavljen je krajem listopada zaraznim nu-disco hitom “Don’t Start Now” koji je svojim uspjehom još jednom dokazao da se radi o jednom od najuzbudljivijih glazbenih imena nove generacije. Singl se našao na broju jedan svjetskih top lista, uključujući i našu službenu listu najslušanijih stranih singlova u Hrvatskoj – Airplay Radio Chart.


Pratećim videospotom Dua Lipa je predstavila novi imidž i fascinirala publiku, a plesna tema provlači se novim albumom koji je glazbenica najavila još prošlo proljeće. “(Novi album) više je orijentiran na disko i inspiriran ’80-ima. Zabavan je”, otkrila je Dua Lipa u intervjuu za Billboard i objasnila da unatoč iskrenim i osobnim tekstovima pjesama ne doživljava sve preozbiljno. “Samo želim da ljudi, kad ga čuju, požele plesati, zabaviti se i jednostavno izaći i provesti vrijeme sa svojim prijateljima.”
Uz naslov albuma, Dua Lipa je na društvenim mrežama danas najavila i istoimenu europsku turneju “Future Nostalgia” kojom će obići i naše susjedstvo. Ulaznice kreću u prodaju ovaj petak, 6. prosinca, a datume pronađite na službenom vizualu najave turneje.