Koncert Rišpeta u Spaladium Areni

rišper
Jedna od najnagrađivanijih i najpopularnijih klapa, uskoro će ostvariti jedan od najljepših snova, na oduševljenje svih obožavatelja.Klapa Rišpet, održati će uz Dan žena 07.03.2020., prvi veliki koncert u rodnom gradu, Splitu. Spaladium Arena spremna je, a ulaznice za ovaj klapski spektakl, koje su u prodaji, najtraženiji su poklon ovih dana, jer u subotu 07.03. gradom pod Marjanom će vladati euforija i emocije.
Pero Kozomara, Ivo Amulić, odnosno cijela ekipa iz Rišpeta, poznata je po svojim stihovima prepunim ljubavi i pjesmama prožetim mediteranskim i dalmatinskim ugođajem, ali i temperamentom.


Svi oni koji su prošle godine bili na dva koncerta zaredom u mjesecima unaprijed rasprodanom Lisinskom, još pamte ugođaj i nezaboravne večeri, koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a Pero Kozomara, u Splitu najavljuje još veće stvari, ‘Pripremamo naš najveći koncert do sada doma, u Splitu i po prvi puta u Spaladium Areni. Očekujem da će naša publika doći na ovaj predivan koncert, kojeg posvećujemo svim dragim ženama, jer ga upravo i radimo povodom dana žena, u subotu 07.ožujka. Gošće u Splitu su nam dvije velike “Dive” naše drage: Doris Dragović i Zorica Kondža.’
Ulaznice za drugi koncert u Zagrebu, srijeda 26.02., možete nabaviti na lisinski.hr, na blagajnama dvorane ili putem sustava ulaznice.hr.