U prodaji novi album klasične glazbe sopranistice Miljenke Grđan i harfistice Dijane Grubišić Ćiković

Miljenka

L’Heure Exquise naziv je glazbenog dua koji čine Miljenka Grđan (sopran) i Diana Grubišić Ćiković (harfa), a koji je upravo objavio novi album klasične glazbe.Miljenka Grđan debitirala je u HNK-u u Zagrebu ulogom Jelene u operi “Nikola Šubić Zrinjski”, a za svoje izvedbe dobivala je i nagrade. Njezini brojni projekti doživjeli su nastupe diljem zemlje te u Italiji, Austriji, Mađarskoj, Njemačkoj, Portugalu, Kanadi, Brazilu… Bogati opus seže od oratorija, opera, opereta, mjuzikla i lieda do modernih djela. Zapažene rezultate ostvarila je i u nastavnom radu.

Harfistica Diana Grubišić Ćiković do sada je održala brojne solističke cjelovečernje koncerte u zemlji i inozemstvu i uz pratnju brojnih orkestara, a nastupa i u mnogim komornim sastavima. Više od 20 godina bila je solo harfistica Orkestra Opere HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci. Predavala je harfu u Rijeci i Muzičkoj akademiji u Zagrebu, vodila je seminare, te sudjeluje u ocjenjivačkim sudovima na brojnim domaćim i inozemnim harfističkim natjecanjima.
Glazbeni duo L’Heure Exquise na novom je studijskom izdanju obradio ciklus “Cinq mélodies populaires grecques” Mauricea Ravela, te skladbe Reynalda Hahna (À Chloris, Si mes vers avaient des ailes, Le rossignol des lillas), Andréa Capleta (Doux fut le trait, Panis angelicus), Karla Krausa (Ave Maria), Jean-Baptistea Faurea (Agnus Dei), Gabriela Fauréa (Pie Jesu, Ave Maria Op. 67, No. 2), Darka Domitrovića (Ave Maria) i Camillea Saint-Saënsa (Ave Maria).