Lili Gee potpisao ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom

Lili Gee, punokrvni pop rock bend pogonjen žestokim rock riffovima, prijemčljivim refrenima i drskim ženskim vokalom potpisao je eksluzivni ugovor s najvećom diskografskom kućom, Croatia Recordsom.
O ovom važnom iskoraku na njihovom glazbenom putu pjevačica benda Lidija Graovac, nakon ugovora koji je u ime diskografske kuće potpisao direktor Želimir Babogredac, rekla je: „Dojmovi su fenomenalni, za Croatia Records snimaju mnoge naše zvijezde i glazbeni uzori tako da nam je stvarno velika čast” te je dodala: „Već je nekoliko pjesama u pripremi, ono što će biti prvo je nastup na Šibenskoj šansoni 22. kolovoza i nakon toga kreće snimanje novog singla. Imamo i duet u pripremi, ali to je iznenađenje.”

No, prije nastupa na Šibenskoj šansoni Lili Gee predstavlja spot za pjesmu Ovako onako objavljenu na EP-ju Android. Nogama smo u 2020. godini, a glavom u osamdesetima – glazbeni eklekticizam benda Lili Gee lansira nas u neku bolju glazbenu prošlost, ali i s danas aktualnom porukom. „Ovako onako je pjesma o jakim, nepokolebljivim ženama, koje ne posustaju pred izazovima već ih same traže, i to drsko. Spot dočarava atmosferu njujorških klubova ’80-ih, posveta je tadašnjoj rock sceni, osobito grupi Blondie”, poručila je Lidija.
Autor glazbe za pjesmu Ovako onako je gitarist benda Miro Odak, uz njega tekst potpisuje i Lidija dok je za aranžman zaslužan Jurica Bura. Režiju spota snimljenog u Šibeniku po ideji Mira Odaka potpisuje Ante Storić.