Potpuno nova edicija – 101 hit Croatia Recordsa

Najveća diskografska kuća u regiji Croatia Records kroz godine je imala niz uspješnih edicija, počevši s The Platinum Collection, najuspješnijom edicijom u povijesti naše diskografije s više od 300 tisuća prodanih primjeraka. Tu su i edicije The Ultimate Collection, Love Collection, The Best of Collection, Zlatna kolekcija, Gold Collection, Greatest Hits Collection, Original Album Collection, 50 originalnih pjesama, 100 originalnih pjesama i druge.
Došlo je vrijeme za novu ediciju, 101 hit, koja će biti podijeljena po žanrovskoj ili vremenskoj formi, a novo putovanje započinju izdanja – 101 hit osamdesetih, 101 hit za tulum i 101 rock hit koja su od danas dostupna na svim streaming platformama diljem svijeta.

Prema mnogima najbolje glazbeno razdoblje, osamdesete godine prošlog stoljeća, oživjet će izdanje 101 hit 80-e. Mnogi glazbeni velikani domaće scene obilježili su to razdoblje: Arsen Dedić, Oliver Dragojević, Mišo Kovač, Josipa Lisac, Neda Ukraden, Jasmin Stavros… 80-e su ponovno “in”, retro je moderno, a 101 hit osamdesetih godina uvijek će biti “in”.
Za sve one željne tuluma tu je kompilacija bez koje neće moći proći niti jedan tulum i niti jedno godišnje doba – 101 hit za tulum. Na jednom mjestu nalaze se pjesme koje su obilježile maturalne večeri, vjenčanja, sve oblike zabava i veselja. Od starih evergreen plesnjaka Novih fosila, Zdravka Čolića, Tajči i drugih preko pop i dance hitova 90-ih do hitova novog milenija. Svakako kompilacija za najbolje raspoloženje.
Ako ste ljubitelj rock glazbe, od 60-ih godina prošlog stoljeća do danas, onda je za vas 101 hit ovog najraširenijeg glazbenog žanra na svijetu. Od pionira rock and rolla poput Crvenih koralja, Grupe Mi, Yu grupe i Indexa, preko velikana Novog vala Električnog orgazma, Idola, Filma, Haustora, Riblje čorbe, do bendova koji su obilježili 90-e i 2000-e poput Majki, Crvene jabuke, Urbana&4, Psihomodo popa, Prljavog kazališta, Parnog valjka i Opće Opasnosti. Playlista koja se sluša na svakom mjestu i u svako vrijeme.
Sjajno likovno oblikovanje svih izdanja potpisuje Črčke Design, a već su u najavi i novi dijelovi edicije – 101 tamburaški hit i 101 klapski hit.